Сьогодні, 30 липня, легендарний актор, політик, культурист і екс-губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценегер відзначає свій день народження. Йому виповнилося 72 роки.

Цікаво, що сім'я Шварценеггера жила бідно, з дитинства Арнольд мріяв стати багатим і знаменитим. І вже до 30 років його мрія стала реальністю, він дійсно став мільйонером. Арнольд володів кількома бізнесами: один з них займався поштовими посилками, також у нього була будівельна компанія. Ну а головною складовою бізнес-кар'єри Арнольда є компанія Oak Productions, через яку проходять відрахування від кіностудій, відсотки з продажу коміксів і відеоігор. Свій перший мільйон Шварценеггер примножив у кілька десятків разів. У 2007 році його статки оцінювали в 900 мільйонів доларів.

В Австрії, поблизу міста Грац, на рідній землі актора, є музей імені Шварценеггера. Він розташований у будинку, де жив актор з сім'єю. У музеї зібрана колекція скульптур і зображень колишнього культуриста, а також особистих речей молодого Шварценеггера, включаючи дитячу ліжечко. Потрапив у музей і мотоцикл з відомої сцени у фільмі "Термінатор", де Арні зіграв головну роль.

Арнольд Шварценеггер був одружений на племінниці колишнього президента США Джона Кеннеді - Марії Шрайвер. У шлюбі народилося четверо дітей: дві дочки і два сини. Проте 1 липня 2011 року Марія Шрайвер подала до вищого суду Лос-Анджелеса заяву про розлучення, де говорилося про "невиправних розбіжності" з чоловіком. А ще в травні того ж року стало відомо, що Арнольд Шварценеггер зізнався, що є батьком дитини домробітниці, яка пропрацювала у сім'ї трохи більше 20 років.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, військовий літак врізався в житлові будинки, врятуватися не вдалося.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Зеленському показали чудовий приклад, гідний для наслідування.


Також Знай.uа писав про те, що Власник заводу мінеральної води Дмитро Нікіфоров продовжує будувати кредитні піраміди і залучати інвестиції під заставу неіснуючих або в десятки разів переоцінених активів.