Не пройшло і місяця після розстрілу торгового центру в Каліфорнії, як США сколихнув новий кривавий інцидент - в одному з супермаркетів в американському штаті Міссісіпі теж сталася стрілянина.

Інцидент стався в американському місті Саутхейвен у супермаркеті Walmart. Про це повідомляє видання FOXво.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зазначається, що в магазині торгової мережі Walmart чоловік відкрив стрілянину, в результаті якої дві людини загинули і одного було поранено.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Поліція, яка прибула на місце злочину нейтралізувала стрілка.

Тіла двох співробітників супермаркету виявили в самому магазині і на парковці.

В ході операції також постраждав один з поліцейських - куля потрапила йому в куленепробивний жилет. Його госпіталізували в найближчий госпіталь, він в задовільному стані.

Сам стрілок убитий. Мотиви зловмисника поки що встановити не вдалося. На місці працює поліція - супермаркет знаходиться в оточенні правоохоронців.

Як повідомляє місцевий телеканал News 13, нападник майже 25 років пропрацював в магазині цієї мережі, а зовсім недавно його звільнили.

Нагадаємо, в Каліфорнії 19-річний хлопець прийшов до синагоги зі штурмовою гвинтівкою і відкрив стрілянину

Як повідомляв портал Знай.ua, у Вашингтоні невідомий відкрив стрілянину на День пам'яті.

Також Знай.ua писав, біля входу в посольство США на Гаїті відбулася стрілянина