У понеділок, 29 квітня, в столиці Гаїті Порт-о-Пренсі відкрили стрілянину біля входу в посольство, при цьому всіх людей просять терміново знайти укриття. Повідомлення про подію з'явилося на сторінці в соціальній мережі Twitter консульського бюро Державного департаменту США.

У повідомленні говориться, що стрілянина почалася біля заднього входу в посольство. У консульському бюро розповіли: "Усім, хто знаходиться на території посольства рекомендується залишатися в укритті. Якщо ви їдете в посольство, знайдіть безпечне місце для укриття".

Гаїті

На даний момент інформації про потерпілих не надходило. Обставини події біля входу в дипломатичне представництво з'ясовуються, а також поліція встановлює особу того, хто стріляв.

Раніше повідомлялося, що нещодавно на трасі Київ-Одеса поблизу села Дачне сталася перестрілка, при цьому неподалік від поста поліції. Попередньо, обидві сторони конфлікту застосовували травматичну зброю і в результаті інциденту постраждали люди. В обласному управлінні поліції розповіли: "Поки немає підтвердження, що хтось із людей отримав вогнепальні поранення. Крім того, на цю хвилину немає повідомлень з жодного медичного закладу, що до них доставлено людей, які отримали будь-які тілесні пошкодження в районі КП". За припущеннями поліцейських, конфлікт стався між двома групами активістів, які влаштували запеклу перестрілку.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Місце події

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в одному з найпопулярніших ресторанів Вінниці стався смертельний інцидент. Один з відвідувачів "Гетьмана" відкрив прицільний вогонь по працівнику закладу.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в Каліфорнії 19-річний хлопець прийшов до синагоги зі штурмовою гвинтівкою і відкрив стрільбу. Зараз вже відомо, що в результаті стрілянини одна людина загинула, ще троє отримали поранення різного роду.

Також "Знай.uа" писав, що фатальний випадок стався в грецькому місті Каламата. Загинув телеоператор, який знімав місцевий звичай відзначати Великдень "битвою стрілами".