Назріває новий скандал: у королеви Великобританії Єлизавети ІІ виявили сотні квадратних метрів елітної нерухомості прямо в центрі Москви. За даними телеграм-каналу Baza, королева є власником чотирьох квартир на 1-му Обиденському провулку, будинок 10.

Документи, що підтверджують власність.

У народі цей район називають "золота миля", вздовж провулка знаходиться найдорожче житло в Москві, повідомляє Baza. Вид з дому Єлизавети ІІ відкривається на Кремль, Москва-ріка і храм Христа Спасителя. Один із заможних "сусідів" королеви - мільярдер Олег Дерипаска.

В домі під номер 10 є 12 квартир і, як пише Baza, у чотирьох з них власником записана "Її величність королева, правляча в Канаді". Видання уточнює цей нюанс: "Як пояснили в посольстві Канади, так як Єлизавета II є главою їхньої держави, нерухомість записана на неї".

Дім, в якому розташовані квартири королеви.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Всі 4 королівські квартири в Москві мають досить велику площу: 184, 187, 148 і 320 кв. м., загальна площа - 839 кв. м., за даними Baza. Квартири знаходяться на першому, другому та четвертому поверсі. Їх кадастрова вартість дорівнює 540 млн. рублів, і ринковий вартість складає приблизно таку ж суму. Приміром, на сайті одне ріелтерського агентства вартість одного квадрата в такій квартирі дорівнює близько 700 тис. руб. Неважко порахувати, що 4 квартири Єлизавети ІІ оцінюються в 587 млн. руб.

Як пише Baza: "Сама Єлизавета ніколи там не була, а проживають в елітних квартирах, швидше за все, співробітники посольства. Будинок під цілодобовою охороною з пропускним режимом".

Нагадаємо, раніше стало відомо, хто в родині є улюбленцем королеви Єлизавети.
Також портал Знай.иа опублікував, як секретар Єлизавети II розсекретив її улюблені серіали.
Ще Знай.иа писав про те, як Єлизавета II одягається з допомогою особливого ритуалу.