Стало відомо, що кожен рік перед відпочинком Єлизавети II в замку Балморал особистий секретар королеви Великобританії становить цілий список фільмів, які вона буде дивитися у відпустці. Працівник видання The Sun розкрив, які серіали найбільше подобаються британській королеві.

Варто відзначити, що Єлизавета II зовсім не проти детективів, комедій і ситкомів.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Чисто англійське вбивство" (1984 - 2010)

Подейкують, що це улюблений серіал королеви Єлизавети. Вона засмутилася, коли в 2010 році телешоу вирішили закрити. Всього за 26 років було знято 2425 серій.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Вбивства в Мидсомері" (1997 і до сьогодні)

Він заснований на серії детективних романів з циклу "Старший інспектор Барнабі" відомого британського драматурга Керолайн Грем. Всього вийшло 20 сезонів, що складаються з 122 епізодів.

"Дотримуючись пристойності" (1990 – 1995)

Героїня Гіацинта Бакет намагається піднятися по соціальних сходах. Але всі її зусилля приводять до смішних ситуацій.

"Нові трюки" (2003 - 2015)

Детектив про офіцера поліції Лондона Сандру Пуллман, яка зіпсувала свою успішну кар'єру. Їй доручають очолити знову створюваний відділ з розслідування нерозкритих злочинів – UCOS.

"Бабине літо" (1973 - 2010)

Британський ситком. Три старика з Йоркшира, постарілі, але не подорослішали, згадуючи дні своєї юності, намагаються вчинити подвиги, не властиві літнім людям.

"Доктор Хто" (1963 і по сьогодні)

Як виявилося, королева любить науково-фантастичні серіали. Доктор Хто - інопланетний мандрівник у часі. Це найтриваліший науково-фантастичний серіал в світі. Всього було знято 26 сезонів, які складаються з 842 епізодів.

Нагадаємо, що Меган Маркл втрачає волосся: стиліст розповів про зачіску, яка допомагає герцогині.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл скоро народить дитину.

Також портал Знай.ua писав, що герцогині Корноульской – 72.