У США заявили про смерть сина і потенційного наступника колишнього лідера "Аль-Каїди" Усами бен Ладена Хамзи бен Ладена.

Про це пише NBS з посиланням на трьох американських чиновників.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що на даний момент подробиць про те, як помер Хамза бен Ладен і яка роль США у смерті сина лідера "Аль-Каїди" немає. Трамп на питання журналістів, чи дійсно потенційний наступник Усами бен Ладена загинув відповів: "Я не хочу це обговорювати".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Про подію повідомили в середу, 31 липня, всі великі американські та британські ЗМІ. Однак, вони не надали жодних доказів того, що сталося.

Останнє відоме публічне висловлювання Хамзи бен Ладена було оприлюднене засобами масової інформації Аль-Каїди у 2018 році. У цьому повідомленні він погрожував Саудівській Аравії та закликав людей Аравійського півострова до повстання.

Зазначимо, що влада США призначили нагороду до одного млн за дані про місце перебування сина бен Ладена. А самого Усаму бен Ладена американський спецназ ліквідував в його помешканні в Пакистані у 2011 році. У 2015 році стало відомо, що його син Хамза вступив ряди "Аль-Каїди" і почав виступати із закликами до атак проти західних столиць країн і до "помсти за смерть батька".

Нагадаємо, бойовик Путіна виє на весь Донбас: "Всі кинули, грошей немає, допоможіть!"

Як повідомляв Знай.uа, зброї забагато: Трамп хоче заключити з Путіним доленосну угоду, подробиці.

Знай.uа писав, Трамп провів з Путіним серйозну розмову: "Що на рахунок українських...?".