Стало відомо, що у середу, 31 липня, ввечері на південному заході Фінляндії літак розбився майже відразу після зльоту. Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на телерадіокомпанію Yle.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто відзначити, що на момент цієї катастрофи в ньому знаходився недосвідчений пілот.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Учень місцевої льотної школи, який навчався пілотуванню загинув при падінні", - повідомило джерело.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Очевидці вказали, що літак впав майже відразу після того, як набрав висоту. До того ж, причина падіння літака поки що залишається невідомою.

"Машина впала на сусідню зі злітною смугою зелену зону. Поліція займається розслідуванням катастрофи", - заявили місцеві оперативники.

Також слід нагадати, що страшна трагедія сталася напередодні з любителями екстриму. Спортивний літак розбився неподалік від міста Умео в північній провінції Вестерботтен в Швеції.

Відомо, що НП сталася під час зльоту літака моделі GA8 Airvan. Відомо також, що на борту літака знаходилися парашутисти.

"Літак впав на острів недалеко від аеропорту Умео. Всі люди, які знаходилися на борту, загинули", - повідомляють джерела.

Нагадаємо, що в німецькому місті Bruchsal впав літак врізався в будівлю торгового центру.

Як повідомляв портал Знай.ua, військовий літак врізався в житлові будинки, врятуватися не вдалося.

Також портал Знай.ua писав, що недалеко від міста Калгарі зіткнулися одномоторний літак Cessna 182 Skylane і двомісний планер.