Бельгійка Корін Бастід минулого тижня врізалася в дерево біля міста Льєж. Про це повідомляє RTBF. Її автівку викинуло з дороги і вона перекинулась. Друзі і рідні кинулись на пошуки і знайшли транспортний засіб.

Жінку затиснуло в перевернутому автомобілі на 6 днів. Вона змогла вижити протягом одного з найбільш спекотних періодів в історії країни. Як пригадала сама 45-річна Бастід, в першу ніч її постійно дзвонив телефон, але через шалений біль вона не могла дістатися до нього.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На наступний день телефон перестав дзвонити. Я знала, що акумулятор розрядився. Я намагалася кричати, коли чула людей, але, мабуть, ніхто не міг мене почути", - сказала вона.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще
Спека в Бельгії "вжарила" вище 40 градусів за Цельсієм минулого тижня, але Бастід вижила на воді, яку вона зібрала під час дощу.

"Спочатку спека душила. Мені вдалося відкрити двері ногою. Тоді після вихідних розпочався дощ і це було приємно. З іншого боку, мені довелося спати у воді дві ночі. Було холодно, і я весь час тремтіла", - сказала вона.

"Я намагалася пити, наповнюючи невелику обгортку жувальної гумки", - сказала жінка.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Бельгійка зізналась, що смоктала мокру гілку дерева, щоб рот був вологим. Бастід сказала, що не відчувала особливого голоду.

"Найважче було лежати спиною на розбитому склі. Я намагалася піднятися, але у мене було відчуття, що спина розірвана", - сказала вона.

Нагадаємо, улюблений курорт українців оточили копи: вбивці захопили цілу базу відпочинку, готується штурм, відео.

Як повідомляв Знай.uа цунамі в Індонезії забрало рекордну кількість життів: названо шокуючі цифри.

Знай.uа писав, підозрюваний у викраденні миколаївського школяра здався копам.