Сьогодні, 4 серпня, Герцогині Сассекской Меган Маркл виповнилося 38 років. З цієї нагоди на офіційній сторінці в Instagram Кенсінгтонського палацу опублікували привітання, в тому числі і від коханого чоловіка принца Гаррі.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Привітання супроводжувалося знімком іменинниці в компанії чоловіка, а також його брата і дружини Кейт Міддлтон. Шанувальникам Меган Маркл фотографія здалася обурливою!

Що за фото! Сьогодні не день народження Кейт!","Було б краще вибрати фото її однієї", "Кейт виглядає дуже добре тут", - обурюються у коментарях британці.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Бажаємо сьогодні дуже щасливого дня народження герцогині Сассекській!" - йдеться у привітанні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На знімку сяюча Кейт Міддлтон в елегантному червоному пальто і туфлях-човниках виглядає набагато яскравіше і ефектніше, ніж іменинниця Меган Маркл в штанях і чоботях.

Британці припускають, що це схоже, наче той, хто публікував цей кадр, терпіти не може герцогиню Сассекскую. Хоча цілком можливо, що так і є.

Нагадаємо, принц Гаррі лисіє через Меган Маркл, в королівській родині паніка.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл і принц Гаррі показали фанатам справжнє обличчя.

Також Знай. ua писав, що принц Гаррі ошелешив заявою про вагітність Меган Маркл.