У місті Дейтон, штат Огайо (США) сталася перестрілка, внаслідок якої 9 осіб, ще 27 отримали поранення. Серед жертв жорстокого вбивці Коннора Беттса,опинилась його рідна сестра Меган Беттс. Про це повідомляє Dayton Daily News.

22-річна Меган була студенткою Державного університету Райт. Вона мала завершити навчання у 2020 році.

В електронному листі, надісланому студентам, співробітникам та викладачам Університету Райт, повідомляється, що у стрілянині загинули двоє членів університетської спільности. Окрім Меган Беттс, жертвою вбивці став 30-річний Логан Тернер, який є випускником цього вишу.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Загалом, серед дев'яти загиблих у стрілянині - п'ятеро чоловіків та четверо жінок.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Під час атаки 24-річний Коннор Стівен Беттс був одягнений у бронежилет, а масовий розстріл здійснював із власного АК-47.

Коннор Стівен Беттс

Чоловік мешкав у передмісті в районі Беллбрук. Поліцейські та агенти ФБР обшукали помешкання вбивці. За словами начальника поліції Дуга Догерті, чоловік ніколи не контактував з правоохоронцями.

Слідство наразі ще не вияснило мотивів Беттса для вчинення нападу.

Нагадаємо, що США потрясла нова атака, жорстокість стрілка вражає: ЗМІ повідомляють про десятьох убитих, відео 18+.

Як повідомляв Знай.ua, Путін вийшов з "ракетного договору".

Також Знай.ua писав, що Кім Чен Ин влаштував шопінг і миттєво "зібрав" десятки мемів.