У понеділок, 5 серпня, у Франції не зовсім вдало повечеряла сім'я з 2-річною дитиною. У дорогому ресторані подали отруйну вечерю. Маленькій дівчинці замість звичайного яблучного соку офіціант приніс миючий засіб. Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Таким чином, даний інцидент стався в розкішному закладі у муніципалітеті Порнік. Як тільки маленька дитина зробила ковток із склянки, то їй відразу ж стало погано. У госпіталі з'ясувалося, що це хімічна речовина викликала численні опіки внутрішніх органів дівчинки. До того ж, лікарі не виключають, що їй доведеться видалити стравохід.

Варто відзначити, що власники розкішного закладу визнають провину і обіцяють сім'ї грошову допомогу. Однак хто саме з працівників налив у склянку отруту замість соку – з'ясувати поки не змогли. Цією справою буде займатися місцева жандармерія.

Нагадаємо, що на Львівщині справу про отруєння у ресторані "Княжий двір" все більше набирає обертів.

Як повідомляв портал Знай.ua, у відділення реанімації Харківської дитячої клінічної лікарні №1 потрапила дитина з отруєнням нітратами.

Також портал Знай.ua писав, що лікар Вікторія Савицька розповіла, як уникнути найпопулярнішу хворобу відпочиваючих – отруєння.