У вівторок, 6 серпня, в мережі з'явилися нові фото і відео наслідків моторошного НП на складах в Ачинську Красноярського краю (Росія) з повітря і землі.

Так, на цих знімках можна помітити, що місце НП виглядає, як після військових дій. Все місто оповите жахливої димовою завісою, яка піднімається в небо з кількох різних місць.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також в обороні Росії розповіли, що детонація порохових зарядів припинилася, залишається загроза підриву окремих бойових припасів.

Слід нагадати, що загоряння сховища порохових зарядів до артилерійських боєприпасів і вибухи, які послідували за ним сталися в понеділок, 5 серпня, на території одного зі складів військової частини в Ачинському районі на заході Красноярського краю.

Відзначимо, що в населених пунктах, розташованих в радіусі 20 км від місця НП, була оголошена евакуація. На території Ачинського району введено режим НС. 12 росіян постраждали.

Нагадаємо, що в Лівії сталася кривава бійня. Щонайменше 43 людини загинули і 51 поранений під час повітряного ударуна південь від лівійського міста Мурзук.

Як повідомляв портал Знай.ua, в російському оборонному відомстві прокоментували вибухи на військових складах і назвали причини НП.

Також портал Знай.ua писав, що у Міністерстві РФ у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій і ліквідації наслідків стихійних лих (МНС Росії) вважають, що основною причиною великих пожеж в Сибіру є всього-необережне поводження з вогнем.