Стало відомо, що в середу, 7 серпня, в Пензі на 22-році свого життя помер Андрій Терсінцев. Він є неодноразовим чемпіоном Росії і світу з шахів серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату (УОРА).

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Заснув і не прокинувся. Тільки в суботу хрестили його дочку Марію, яка народилася два місяці тому. І ось таке... Я просто в шоці", - повідомив голова обласної федерації спорту осіб з УОРА Володимир Новіков.

Юний Терсінцев від народження страждав на невиліковною хворобою, яка поступово руйнувала його тіло. Останнім часом він був прикутий до інвалідного візка. Два роки тому він одружився на прекрасній дівчині Яні з України.

Нагадаємо, що знаменитий бельгійський велогонщик Бьорг Ламбрехт помер в лікарні після падіння на третьому етапі "Туру Польщі".

Як повідомляв портал Знай.ua, загинула відома росіянка, фешн-директор магазину ЦУМ, віце-президент компанії Mercury Алла Вербер.

Також портал Знай.ua писав, що знаменитий режисер-документаліст Донн Алан Пеннебейкер помер в США у віці 94 років.