Український футболіст "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко повторив історичний рекорд чемпіонату Англії по тривалості переможних матчів.

Олександр Зінченко

Захисник збірної України в 1-му турі АПЛ вийшов у стартовому складі "городян" проти "Вест Хема" і провів на полі весь поєдинок. Манкуніанці перемогли 5:0, а для 22-річного гравця цей матч став 23-м в рамках англійської Прем'єр-ліги і у всіх 23 іграх "Манчестер Сіті" здобував перемогу.

Олександр порівнявся з досягненням свого одноклубника Давида Сільви. У 2018-му році з іспанцем у складі "Манчестер Сіті" виграв 23 поєдинки поспіль, що є рекордним показником в історії АПЛ.

Нагадаємо, що в понеділок "Манчестер Сіті" Олександра Зинченконачал сезон матчем за Суперкубок Англії, в якому по пенальті здолав "Ліверпуль" (1:1, 5:4).

Як повідомляє преса, Олександр Зінченко увійшов в число найдорожчих футболістів України.

Популярні новини зараз
Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Нагадаємо, мітинг за свободу в Москві.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Зеленський подарував "сюрприз" маленьким українцям.


Також Знай.uа писав про те, що Супрун розповіла про небезпеку "Глоду".