Мирний і санкціонований владою мітинг за демократію і політичну автономію міста перетворився у справжні побоїще із застосуванням сили. У метро учасники протесту стали кидати в правоохоронців пляшки з горючою сумішшю і засліплювати очі лазерними указками. Відповідь поліції не змусила себе чекати і вони застосували сльозогінний газ.

Дії розгортаються в Гонконзі. На станції "Тай Ку" синьої гілки гонконгського метро екіпірований спецназ стріляв у протестуючих гумовими кулями з близької відстані. Є свідчення того, що як мінімум одна жінка отримала серйозне поранення в обличчя, і лікарі побоюються, що вона втратить око.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Вуличні демонстрації і протести почалися в Гонконзі після внесення закону про спрощену процедуру екстрадиції підозрюваних в інші країни, включаючи в материковий Китай. 11 серпня в парку Вікторія відбувся великий узгоджений з владою мітинг. Він пройшов мирно і спокійно, однак, після його закінчення, демонстранти пройшли маршем по центральній вулиці, незважаючи на заборону поліції. Протестувальники кинули в поліцію дві запальні бомби і цеглу, спецназ відповів гумовими кулями.

Нагадаємо, що одразу після фінального свистка: між гравцями "Динамо" й "Шахтаря" сталася сутичка, відео.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що вибухи, ОМОН, крики й стогін: на мітингу в Москві росіян б'ють і принижують, коїться пекло.

Також портал "Знай.ua" інформував, що Путін після розмови із Зеленським у паніці видав фатальний указ: "Ліквідувати..."