На рибальському судні в районі російського Туапсе на Чорному морі в неділю, 11 серпня, сталася пожежа. В результаті чого корабель рибалок потонув.

Інцидент стався в акваторії Чорного моря, на відстані 1,5 кілометра від берегової лінії селища Джубга.

У момент пожежі на борту судна знаходилися шість моряків, всі вони були доставлені на сушу попутними суднами, загиблих і постраждалих немає.

"Від оперативного чергового Єдиної чергово-диспетчерської служби Туапсинського району надійшла інформація про те, що в акваторії Чорного моря, на відстані 1,5 км від берегової лінії селища Джубга, за попередніми даними, сталося загоряння двигуна риболовецького судна", - сказано в повідомленні російського МНС РФ.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

За попередніми даними, причиною пожежі стало загоряння двигуна.

Так само повідомляється, що в кінці липня України затримала в порту Ізмаїла російський танкер Neyma. За заявою Києва, саме він заблокував у листопаді 2018 року Керченську протоку - щоб не пропустити кораблі українських ВМС.

Нагадаємо, Юрій Великий розповів про президентство замість Зеленського.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Захарова отримала по повній з-за України.


Також Знай.uа писав про те, що Каменських показала дуже особисте фото з Потапом.