Після того, як у житті британського принца Гаррі зявилась кохана - колишня американська акторка Меган Маркл, його життя кардинально змінилось. Мова йде не лише про те, що Гаррі обзавівся родиною, зокрема дитиною. Справа у тому, що більшість його друзів останнім часом менше спілкуються з принцем.

Як повідомляє Daily Mail, все це через його дружину, герцогиню Сассекську Меган Маркл. За словами видання, друзям принца Гаррі не подобається той факт, що Меган зовсім не дотримується британського етикету.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Меган Маркл та принц Гаррі

Так, існує традиція, що при запрошенні на вечерю сімейні пари повинні сидіти порізно на різних кінцях столів, щоб мати можливість поспілкуватися з іншими гостями. Меган же завжди сідає поруч з чоловіком, що сильно дратує британців.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Меган Маркл

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто хауважити, що колишня американська акторка постійно опиняється в епіцентрі скандалів після того, як прийшла у королівську родину.

ЗМІ постійно пишуть про її конфлікти з Кейт Міддлтон, дружиною принца Вільяма.

Королівська пара

Нагадаємо, дружина принца Гаррі Меган Маркл виставила жорсткий ультиматум. Королівська родина не знає, як діяти.

Як повідомляв портал Знай.ua, елітну квартиру, в якій колись жила Кейт Міддлтон, продали з молотка за шалені гроші. Вартість неруховості зросла в рази після того, як Кейт стала дружиною принца Вільяма.

Також Знай.ua писав про те, що Кейт Міддлтон в істериці через нову витівку принца. Під час регати королівський нащадок з'їв мурах.