Стало відомо, що в Міністерстві закордонних справ попереджають українців в Греції обмежити пересування в певних районах. Про це повідомляє Департамент консульської служби МЗС.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"У зв’язку з підвищенням температури до +40℃ і сильними вітрами та оголошенням 10 серпня 2019 р. в більшості регіонів Греції найвищих четвертого і п’ятого режимів пожежної небезпеки Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України обмежити пересування зазначеними районами, знаходитися у безпечних місцях з точки зору пожежної безпеки, у можливій близькості до води, відстежувати повідомлення місцевих органів влади про розвиток ситуації, дотримуватися інструкцій рятувальних служб, а також враховувати можливі зміни у розкладі руху транспорту", - повідомляє Департамент консульської служби МЗС на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Таким чином, найвищий режим пожежної небезпеки - "тривога", введений в таких регіонах, як Аттика, Центральна Греція, окремих районах півострова Пелопоннес.

Варто відзначити, що стан протипожежної готовності, а саме четверта категорія небезпеки, оголошено в інших районах півострова Пелопоннес, островах Егейського моря, Західної Греції, Іонічних островах. Так що українцям на курорті слід бути обережніше.

Нагадаємо, що в Харкові і по всій області встановилася суха, спекотна погода, що може призвести до нещасних випадків.

Як повідомляв портал Знай.ua, понад 15 тисяч грн. штрафу отримав водій за викинутий з машини недопалок.

Також портал Знай.ua писав, що в Україні оголосили другий рівень небезпеки.