В Індії народилася дитина від прибульців з Нібіру. Такий доказ з’явився 28 липня 2019 року. Це свідчить про посилену роботу інопланетних істот по знищенню людства. Так, вчені підозрюють, що дитина-мутант суміш людини з прибульцем Нібіру.

Верхня частина тулуба малюка була як у нормальної людини, а нижня виглядала хвостом русалки. Його відразу назвали "дитиною-русалкою", але все уфологи твердять лише про те, що нічого спільного з міфами древніх цивілізацій цей новонароджений не має. Більш того, експерти з позаземним цивілізаціям наполягають на відсутності генетичних патологій у дитини.

"Ця дитина – генетичний урод, плід порочної любові людини і прибульця. Ні для кого не секрет, що прибульці живуть серед людей, приймаючи нашу "форму". Але як би зовні не виглядав інопланетянин, його ДНК залишається незмінною. В даному випадку ми бачимо результат безпосереднього злиття генетичного коду "Землі" і "Нібіру". Не виключено, що мало місце сексуальне насильство прибульців над викраденою людиною", - допускають уфологи.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Дитина народилася повністю здоровою, але на жаль новонароджений не зміг вижити, експерти вважають, що причина – інша атмосфера на Нібіру: дитина виявився не пристосованою до життя в земних умовах.

Жителі планети Нібіру, яка планує знищити людство як вид живих істот, можуть приймати будь-яку форму, навіть людську. Тому не дивно, що жінка, що виносила "прибульця" навіть не підозрювала про те, хто є "справжнім" батьком дитини.

Марс
Марс

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Індія практично кишить древніми малюнками, які свідчать про зв’язок із потойбічними цивілізаціями. Це є ознакою контакту індусів з прибульцями ще з незапам'ятних часів. Загадкою залишається факт, що такі діти-мутанти велика рідкість: експерти вважають, що у представників Нібіру є способи "захисту".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У свою чергу, вчені і лікарі, які досліджували дитини-русалку, не згодні з думкою космологів. Вони вважають, що дитина народилася такою через синдром русалки – сиреномелії. Таке захворювання діагностується у 1 з 100 тисяч новонароджених. А швидка смерть наздогнала дитини через недорозвиненість і неактивність внутрішніх органів.

Нагадаємо, набита бомбами Нібіру несеться до Землі зі швидкістю звуку.

Як повідомляв Знай. ua, космічний човник NASA "захопив" шматок Сонця, вчені оголосили про революційне відкриття.

Також Знай. ua писав, що кілометровий астероїд лине на Землю.