Герцогиня Сассекська Меган Маркл відсвяткувала своє 38-річчя на Ібіці. Як повідомляють місцеві ЗМІ, жінка відправилася у відпустку разом з принцом Гаррі і їх чотиримісячним сином Арчі.

За інформацією інсайдерів, королівська сім'я прибула на курорт анонімно, щоб папараці не змогли зняти їх на особистій віллі. Герцоги таємно прилетіли на приватному літаку, взявши з собою десяток охоронців.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Безпека сина для молодих батьків коштує вище за все", – розповідав інсайдер.

Варто відзначити, що раніше Меган також дуже любила відпочинок на Ібіці. Вона їздила на острів з подругами ще до зустрічі з Гаррі.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, ефектна Кейт Міддлтон переплюнула Меган Маркл на День народження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меган Маркл оголосила Букінгемському палацу війну і виставила Гаррі ультиматум.