Повітряний хресний хід пройшов 15 серпня в Алтайському краї у зв'язку з пожежонебезпечною ситуацією в Сибірі. Вертоліт з іконами відправили в небо.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Повітряний хресний хід на вертольоті з іконами Божої Матері "Живоносне Джерело" та "Коробейниковська-Казанська" зробили на прохання Міністерства природних ресурсів і екології Алтайського краю.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На сайті єпархії повідомили, що з висоти пташиного польоту митрополит Барнаульський і Алтайський Сергій благословив нашу землю Чесним Животворящим Хрестом і окропив святою водою алтайські ліси. Під час польоту читалися молитви, акафісти і канони.

Його Високопреосвященство супроводжував протодиякон Володимир Черних.

У Росії продовжує горіти майже три мільйони гектарів лісу. При цьому 90% пожеж припадають на важкодоступну тайгову місцевість, виходить з даних Авиалесоохраны. Режим НС через великих пожеж діє на всій території Іркутської області, Якутії, Красноярському краї і в трьох районах Бурятії.

Нагадаємо, скандалістка Фаріон посміялася над лісовими пожежами в Сибіру.

Як повідомляв Знай. ua, на популярному курорті спалахнули лісу, рятувальники безсилі.

Також Знай. ua писав, що рятувальники назвали причину страшних пожеж в Сибире.