Герцог і герцогиня Сассекські піддалися масовій критиці через свою поїздки на Ібіцу. Британців обурило те, що- замість регулярного рейсу представники королівської сім'ї скористалися приватним літаком.

У серпні Меган Маркл і принц Гаррі разом з сином Арчі таємно полетіли на відпочинок. Герцоги вирушили на Ібіцу, де жили на розкішній закритій віллі. Втім, все таємне колись становиться явним і британці не лише дізналися, де відпочиває подружжя, а й встигли звинуватити Меган і Гаррі в лицемірстві.

Як виявилося, громадськість обурив приватний літак, на якому Меган і Гаррі полетіли на відпочинок.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За словами британців, герцоги Сассекські, які неодноразово заявляли про необхідність піклуватися про навколишнє середовище, вибрали для перельоту літак, який якраз шкодить цьому самому середовищу.

Справа в тому, що повітряний транспорт визнають одним з найнебезпечніших з точки зору викиду CO2 - кожен політ завдає колосальної шкоди озоновому шару атмосфери.

У мережі запропонували Меган і Гаррі альтернативний спосіб пересування - поїзд.

Однак, суспільна думка, здається, не дуже турбує 38-річну Меган Маркл і 34-річного принца Гаррі. Всього лише через два дні після повернення з Іспанії, пара полетіла до Франції - і знову скористалася приватним літаком.

Нагадаємо, Меган Маркл шокувала вибором сукні за $2,3 тис. для фото Vogue: такого собі не дозволяє навіть королева

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл оголосила Букінгемському палацу війну і виставила Гаррі ультиматум

Також Знай.ua писав, Меган Маркл звинувачують у крадіжці