Яхту "Ghost 3" взяли в чартер 13 липня поточного року двоє громадян Росії. Після цього вона більше в порт не повернулася. По закінченню терміну оренди яхти 19 липня, чартерна компанія звернулася в поліцію із заявою про викрадення.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як з'ясувалося згодом, до цього часу викрадена яхта покинула територіальні води Туреччини. Попередньо зловмисники відключили прилади стеження яхти і прикріпили його до гумового човна, щоб ускладнити визначення місцезнаходження яхти. Після чого росіяни покинули територіальні води Туреччини.

Відтак, турецькі власті оголосили в міжнародний розшук групу громадян РФ, які викрали в Мармарісі яхту "Ghost 3" вартістю $2 млн.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як стало відомо слідству, керував бандою колишній офіцер ВМФ РФ Олег Попилов.

При цьому наголошується, що банда діяла в Середземному морі протягом останніх чотирьох років, і тільки в 2019 році зловмисники викрали таким способом 37 яхт.

На даний час один учасник банди вже затриманий в Москві. Інших же розшукує Інтерпол.

Нагадаємо, Міноборони Великобританії оголосило тендер на створення унікальних безпілотників, які будуть діяти в парі з військовими літаками.

Як повідомляв портал Знай.uа, Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ задокументувала масове порушення Мінських домовленостей на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що ЗСУ знищили взводний опорний пункт терористів на Донбасі.