Найвідоміший видеоблогер у світі Фелікс Чельберг, він же PewDiePie, оголосив про те, що він одружився. Місіс Чельберг стала Марція Бизоньін (Marzia Bisognin). Пара довго була у відносинах.

"Ми тепер в шлюбі! Я щасливий, наскільки це можливо! І мені дуже пощастило розділити своє життя з цією прекрасною жінкою", - написав блогер у Twitter.

Фото з весілля вже облетіли мережу. Користувачі не припиняють роздавати привітання парі та писати компліменти красуні-нареченій.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чутки про весілля PewDiePie з'явилися 19 серпня після публікації матері блогера в Instagram. Джоанна Чельберг (Johanna Kjellberg) опублікувала фото з сином в ошатних костюмах і декораціях, схожих на весільні. Вона також використовувала хештег #bästadagenever, що в перекладі з грецької мови означає "найкращий день на світі". Також 19 серпня - це рівно вісім років з моменту знайомства блогера з його дружиною.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У квітні 2018 року Чельберг оголосив, що вони заручені, а пізніше в соцмережах пара обговорювала весілля, але ніколи не повідомляла дату церемонії.

Чельберг - найпопулярніший YouTube-блогер у світі. Число передплатників на YouTube перевищує 99 мільйонів чоловік. За кількістю глядачів він поступається тільки каналу індійської музичної корпорації T-Series, де публікуються кліпи і трейлери фільмів.