Третю няню, яку найняли принц Гаррі та Меган Маркл для догляду за маленьким Арчі, показали вперше.

Новий працівник герцога та герцогині Сассекських супроводжували їх у відпустку до особняка сера Елтона Джона на півдні Франції.

Її бачили на посадці в один із чотирьох приватних реактивних літаків, які сімейні пари зайняли протягом 11 днів.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Королівська пара звільнила свою першу няню за повідомленнями, що вона "непрофесійна", а друга працювала лише для роботи в нічні зміни.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Але джерело розповіло The Sun, що їх третій новобранець "дуже добре вписався в сім'ю", і додав: "Меган дуже мама, але нова няня - знахідка.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Але джерело розповіло The Sun, що їх третій новобранець "дуже добре вписався в сім'ю", і додав: "Меган дуже мама, але нова няня - знахідка.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

На знімку видно жінку, яку найняли як третю няню для дитини Арчі з моменту його народження. Її бачать на посадці в їх приватному літаку в Ніцці, Франція, після того, як сім'я відпочивала там

Нагадаємо, Меган Маркл шокувала вибором сукні за $2,3 тис. для фото Vogue: такого собі не дозволяє навіть королева.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл оголосила Букінгемському палацу війну і виставила Гаррі ультиматум.

Також Знай.ua писав, Меган Маркл звинувачують у крадіжці.