Відомий боєць Абсолютного бійцівського чемпіонату Колбі Ковінгтон повідомив, що не буде битися з Хабібом Нурмагомедовым, так як росіянин виразно слабкий для нього.

Хабіб Нурмагомедов

"Мені по силам спуститися в легку вагу і повернутися назад в середній дивізіон. Бій з Хабібом? Ну немає. Йому нічого запропонувати мені. Цей хлопець з Росії любить грати з вівцями. Що він буде робити з чистою американської сталлю? Я хочу бути чемпіоном у трьох вагових категоріях. Я вже переписую історію ММА. У минулому бою я поставив рекорд за кількістю значущих викинутих ударів. Сім'я президента сиділа в першому ряду. Я хочу стати потрійним чемпіоном", – заявив Ковінгтон в інтерв'ю журналу MMAJunkie .

Нагадаємо, Конор Макгрегор вдарив літнього чоловіка в барі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Як повідомляв раніше Знай.uа Конор Макгрегор на рекламі свого іменного віскі заробляє більше, ніж коли-небудь на своїх боях.


Також Знай.uа писав про те, що Хабіб "розчавив" Макгрегора за підлий вчинок.