На французькій Рив'єрі в рамках саміту G7 Бріджит і Еммануель Макрон з'явилися разом з представниками США. На зустріч президент Франції вибрав традиційний смокінг, а його 66-річна дружина одягла сріблясту коктейльну сукню.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Так, в цьому році саміт G7 можна вважати не лише важливим політичним заходом, але і парадом найстильніших перших леді світу.

В цей раз дружина президента Франції знову довела всім, що вона гідно представляє свою країну на такому серйозному заході. На Рив'єрі Бріджит з'явилася в розкішній коктейльній сукні в квітковий принт.

Троянди, розшиті сріблястими нитками на білій тканині, чудово підкреслювали смагляву шкіру першої леді Франції. Також, судячи з фотографій, Макрон зібрала пасма волосся назад, оголивши при цьому тонку шию і вуха. Образ вона доповнила білими туфлями-човниками зі сріблястим "носком".

Нагадаємо, Бріжит Макрон зробила пластичну операцію, щоб омолодити обличчя.

Як повідомляв портал Знай.uа, Макрон нагодував Путіна ласощами просто з Криму.

Також портал Знай.иа писав, що дружина Володимира Зеленського Олена Зеленська позмагалася з дружиною Макрона.