У суботу, 24 серпня в мережі з'явилося фото з вуличного кафе в Каїрі з людиною, схожою на Стіва Джобса. Знімком невідомого поділилися користувачі Reddit.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії дійсно у вуличному кафе сидить чоловік, дуже схожий на Стіва Джобса засновника Apple. Фанати одразу ж припустили, що він інсценував власну смерть і пішов у підпілля.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Двійник або реальний Джобс на фото сидить в арабському одязі, а на обличчі у нього були окуляри точнісінько схожі на ті, які вважав за краще носити легендарний підприємець.

Скептики помітили, що сам Стів Джобс був вихідцем із Сирії, тому там такий тип зовнішності – не рідкість.

Проте фанати генія переконані, що він міг впоратися з хворобою і вважав за краще піти з публічної життя і сховатися в мусульманських країнах.

Нагадаємо, психолог розповіла, чому можна повчитися у матерів Джобса, Гагаріна та Еддісона.

Як повідомляв Знай. ua, Тім Кук розповів про майбутнє Apple після відходу Джонні Айва.

Також Знай. ua писав, що Apple представить власний стриминговый сервіс.