20-річна Ріаннон Будро і 19-річний Харлі Морган з міста Оріндж (Техас, США) зустрічалися ще зі школи і вирішили узаконити свої відносини. Вони розписалися в місцевому суді і поїхали святкувати весілля. Але доїхати до місця призначення молодятам не вдалося, повідомляє CNN. Про це повідомляє Clutch.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як тільки автомобіль з нареченим і нареченою виїхав на дорогу, сталося ДТП — машина в'їхала в пікап. В результаті молодята загинули, причому сталося це на очах у матері і сестри нареченого, які їхали позаду.

Мати Харлі Моргана кинулася витягувати сина з машини, але було вже пізно. В сльозах вона зізнавалася, що бачила, як загинула її дитина.

"На мені досі його кров, тому що я намагалася його витягти. Вони були чоловіком і дружиною не більше п'яти хвилин...", — розповіла жінка.

Водій пікапа, з яким зіткнувся автомобіль молодят, не постраждав. Розібратися з ДТП приїхав суддя, який тільки-но зареєстрував шлюб.

Нагадаємо, що на Львівщині двох неповнолітніх дівчат збив невідомий автомобіль.

Як повідомляв портал Знай.ua, у потрійному ДТП в Дніпрі постраждала дитина.

Також портал Знай.ua писав, що п'яний киянин влаштував місиво на дорозі.