У Мексиці відбулася дика трагедія. Тут, після арешту місцевого лідера картелю CJNGУ, бандити напали на стрип-бар "Caballo Blanco" ("Білий кінь") в портовому місті Коацакоалькос і вчинили страшну бойню.

Про це передає газета The Mexico Times.

Спочатку бандити заблокували виходи з бару, а потім закидали будівлю коктейлями Молотова. Коли люди в паніці почали рятуватися по них відкрили вогонь з автоматів.

У результаті щонайменше 25 людей загинули і 13 отримали поранення після цього нападу. Уточнюється, що місцевий лідер картеля CJNGУ був арештований в місті менше 48 годин тому. Цілком можливо, що ця бійня була помстою за арешт.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

в Раннє мексиканському місті Минатитлан сталася стрілянина в барі, в результаті чого загинули 13 осіб, у тому числі одна дитина. Озброєні люди увірвалися на свято і почали стріляти по всім присутнім. Очевидці стверджують, що зловмисники використовували деяких людей як "живий щит". За попередніми даними, в результаті стрілянини було вбито п'ять жінок, сім чоловіків і дворічний хлопчик. В даний час йде розслідування.

Нагадаємо, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.


Як повідомляв раніше Знай.uа, невідомі закидали заклад коктейлями Молотова.


Також Знай.uа писав про те, що українцям розповіли подробиці обвалу будинку в Дрогобичі.