Меган Маркл вирішила змінити свою сферу діяльності

Меган Маркл набридла королевська життя і все, що з нею пов'язано. Як повідомляють інсайдери, герцогиня Сассекская готова повернутися в кіно і навіть вже підшукує для себе відповідний сценарій.

Меган Маркл готова знову знятися в кіно, але навряд чи шанувальники побачать її в гучному блокбастері, серіалі або детективі. Як стверджує королівський експерт Роб Шутер, герцогиня Сассекская вибере історичний або документальний фільм. Не виключено, що Меган Маркл піде в іншу сферу – стане продюсером, так як своє життя без кінематографа вона не мислить.

"Меган Маркл подобається її королівська життя, їй подобається бути мамою, але для неї цього недостатньо", - вважає королівський експерт.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Її колишній агент Джина Нелторп-Каун також висловлювала надію, що після заміжжя і народження дитини, Меган Маркл знову задумається про свою кар'єру.

"Вона цілеспрямована жінка і знає, чого хоче. Вона сучасна, має власну волю і вона – лідер. Якщо вона захоче знятися в кіно – то зніметься", - вважає Нелторп-Каун.

Нагадаємо, українцям наобіцяли золоті гори: коли мінімалка злетить до 7000.


Як повідомляв раніше Знай.uа, українці проводжають Гройсмана у далеку дорогу, час вийшов: "Баржа прийшла, можна йти".


Також Знай.uа писав про те, що мова Зеленського перевели в цифри і порівняли з Порошенко: різниця очевидна.