З Сполучених Штатів Америки прийшли досить моторошні новини. Так, стало відомо, що після матчу двох шкільних футбольних команд на стадіоні в місті Мобіл (Алабама), сталася масова стрілянина. Невідомі відкрили вогонь по людях.

Так, щонайменше близько 10 осіб постраждали, стан п'яти з них оцінюється як критичний. Всім постраждалим від 15 до 18 років. Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Шість осіб отримали вогнепальні поранення, ще четверо — інші травми, уточнили в Fox News. Поки неясно, чи були сутички перед стрільбою. Поліція затримала двох осіб для допиту.

Нагадаємо, гаманець або життя: у Дніпрі хлопець напав на перехожого з пістолетом.

Як повідомляв Знай.uа неабиякі пристрасті, крутіше мексиканського серіалу: "карателі" влаштували погром і пожежа в стрип-барі, десятки жертв.

Знай.uа писав, п'яний шумахер повернув Одесу в лихі 90-е, дістав гармату і стріляв без розбору: деталі нічного блокбастера.