У Франції зафіксував безліч порушень дорожнього руху. Інцидент стався на автомагістралі А75 у Франції.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На автомагістралі А75 у Франції максимальна дозволена швидкість для легкових автомобілів становить 130 км/год. Вантажівкам дозволяється рухатись зі швидкістю до 90 км/год. Однак через технічний збій радар, що встановлений на трасі, сприймав усі авто як вантажівки.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Через такий збій сотні водіїв отримали повідомлення про те, що порушили правила дорожнього руху в країні. Водії почали масово скаржитися до відповідних державних структур про те, що не порушували правил і не перевищували швидкість.

Масовий наплив скарг змусив дорожній департамент оперативно зупинити роботу дефектної камери, а усі виписані через неї штрафи були анульовані.

Зазначимо, що 22 серпня завершився термін, протягом якого власники авто з іноземною реєстрацією мали можливість законно їх розмитнити і зареєструвати. За найскромнішими оцінками, в Україні залишається понад 300 тис таких транспортних засобів. Усім їм загрожують штрафи до 170 тис грн і конфіскація.

євробляхи
євробляхи

Штрафи будуть такими:

  • якщо машина незаконно перебувала в країні до 3 днів — штраф 850 грн.;
  • повторне протягом року порушення, перевищення строку тимчасового ввезення в Україну автомобіля на строк до десяти діб — штраф 5 100 грн;
  • за перевищення строку тимчасового ввезення особистого або комерційного авто, або вивезення товарів, крім особистого транспорту штраф 17 тис. грн;
  • затримка у ввезенні або вивезенні товарів, крім особистих автомобілів, більше ніж на 20 днів — штраф 34 тис. грн;
  • перевищення строку тимчасового ввезення особистого або комерційного авто в країну на термін від 20 до 30 днів — штраф 85 тис. грн;
  • затримка більш ніж на 30 днів, втрата або розкомплектація (розбирання) особистого або комерційного транспорту - штраф 170 тис. грн або конфіскація машини.

Нагадаємо, у Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить набридлих чиновників.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко зчепився з Шуфричем у Раді, почалася справжня істерика - у Зеленського очі полізли на лоба: відео.