На Міжнародному авіакосмічному салоні МАКС-2019 новітній винищувач Росії почав розвалюватися в польоті. Інтернет-користувачі не пройшли повз цієї події і висміяли конструкцію в мережі.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Під час випробувань винищувача у нього відвалився шматок крила. Цей факт встигли зафіксувати в Twitter-акаунті The Aviationist, опублікувавши епічні фото.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Духовна скріпа, що відвалилася", "Перестаньте сміятися, це сталося на швидкості 40 махов", "Просто скотч неякісний попався", "Пілот напевно сам скинув багаж від подиву", "Просто в комплект поставки додадуть рулон скотчу тепер і всі", "Це духовна скріпа, не витримала", "Заклеять жуйкою, делов на 5 хвилин!, На крайняк синя ізолента", "Як перестати кричати?", - пишуть користувачі мережі.

Нагадаємо, Армію оснастять літаками п'ятого покоління.

Як повідомляв Знай. ua, росіяни не долетіли до місця призначення, 146 осіб на борту.

Також Знай. ua писав, що китайці випустили власний винищувач J-20.