У п'ятницю, 30 серпня, на околиці села Новоборзинское, яке знаходиться в Борзинском районі Забайкальського краю РФ розірвалося кілька артилерійських снарядів, випущених під час військових навчань неподалік від населеного пункту.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідна інформація з'явилася в російських ЗМІ.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Примітно, що ні прес-служба Східного військового округу, ні місцева, ні регіональна влада, ніяк не коментують подію.

"Судячи з усього, російські військові трохи перестаралися при виконанні навчальних стрільб на полігоні "Борзя-Нова", який знаходиться поруч. Снаряди вибухнули в парі сотень метрів від житлових будинків. Будинки втратили скло. Про постраждалих поки що нічого не повідомляється. Вже відомо, що навчання були негайно припинені, а військові обстежили околиці села", – йдеться у тексті повідомлення.

Згідно з попередньою інформацією, інцидент стався через помилкових координат, які були отримані наводчиками гармат.

Нагадаємо, Зеленський терміново збирає все керівництво країни і силовиків.

Як повідомляв Знай. ua, Олена Зеленська тепло привітала українців з Днем знань.

Також Знай. ua писав, що слуга народу вперше зізнався, хто допомагає приймати рішення.