Український національний одяг користується великим попитом серед світових зірок, а тепер його з гордістю носять навіть члени відомих монарших сімей. Так, молодша донька Бельгії Елеонора Фабіола Вікторія Анна Марія прийшла до школи у вишиванці.

Про це стало відомо завдяки повідомленням посольства України в Бельгії в соцмережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, на фото, опублікованих дипломатичним відомством, видно, що 11-річна принцеса прийшла до школи в українській вишиванці, синіх штанях і кедах. По дорозі до навчального закладу її супроводжував батько, король Філіп.

Варто також зазначити той факт, що у короля Бельгії ще троє дітей, крім Елеонори: спадкоємиця престолу, 17-річна принцеса Єлизавета Тереза Марія Олена, 16-річний принц Габріель Бодуен Карл Марія і 13-річний принц Еммануель Леопольд Гійом Франсуа Марія.

Нагадаємо, на лінійці в українській школі сталося непередбачене: такого не було навіть при "совку".

Як повідомляв Знай.uа вив по-вовчому і не впізнавав людей: франківські чиновники відхрестилися від маленького Мауглі, "все перебільшили".

Знай.uа писав, Філарет, Разумков, Стефанчук та інші: хто відкрив засідання нової Ради Зеленського.