Британський принц Гаррі і його дружина Меган Маркл знову потрапили у незручну ситуацію. Тепер британці обговорюють їхнє нешанобливе ставлення до королеви Єлизавети II. Принц Гаррі і Меган Маркл образили британську королеву.

Королев Єлизавета зараз перебуває на відпочинку у шотландському замку Балморал, де проводить декілька місяців щороку. Під час цього щорічного відпочинку погостювати до себе вона запрошує і членів своєї родини. Герцог і герцогиня Сассекські вже вдруге відмовилися від запрошення королеви погостювати в Балморалі.

Королева Єлизавета II

Британський принц Гаррі і його дружина Меган Маркл не прийняли запрошення королеви Єлизавети II погостювати в замку, оправдовуючись тим, що їх синові Арчі тільки чотири місяці. Минулого ж року вони посилалися на те, що Маркл була на ранній стадії вагітності і тому не приїхали у Шотландію.

Королева завжди гостинно запрошує свою сім'ю в шотландський замок під час двомісячного відпочинку і таке невдячне ставлення до неї неприйнятне. Варто зауважити, що принц Вільям і Кейт все-таки гостювали в замку разом зі своїми дітьми. Вони ніколи не відмовляють королеві.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Меган Маркл і Принц Гаррі

В той же час вік сина не зупинив принца Гаррі і Меган Маркл від того, щоб взяти його на Ібіцу. Королева була дуже розчарована їхнім рішенням.

Нагадаємо, раніше британська королева потрапила у дуже курйозну ситуацію, пожартувавши з американських туристів

Як повідомляв портал "Знай.ua", Меган Маркл завдала нищівного удару по кожному, хто сидить на дієті: від монаршого меню течуть слинки

Також "Знай.ua" писав, що герцоги Сассекські потрапили в неприємну ситуацію