Іспанська королева Летиція у п'ятницю, 6 червня відвідала Forum About Disability в Мадриді.

46-річна королева вибрала для свого виходу вбрання в синій кольоровій гамі. На іспанській королеві була синя сорочка з засуканими рукавами і дуже красива небесно-блакитна спідниця з квітковою вишивкою у синіх тонах на подолі.

До синього аутфіту Летиція підібрала і сині аксесуари - туфлі-човники, клатч і навіть сережки. Волосся вклала у красиву зачіску, на обличчя нанесла досить насичений макіяж очей, а губи підвела нюдовим блиском.

Варто зазначити, що Дружина Філіппа VI, яку вважають іспанською іконою стилю, прославилася тим, що часто одягає вбрання демократичних брендів та може повторювати свої образи декілька разів.

Так сталося і цього разу. Королева Летиція повторила образ 2015 року. Чотири роки тому, перебуваючи разом з чоловіком у Парижі, де відвідали виставку у Великому палаці, Летиція приміряла сьогоднішній образ.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Цікаво, що іспанська королева у 2019 році одягнула навіть ті ж самі сережки, що і в 2015. Відрізняється від тодішнього луку лише взуття і зачіска - 4 роки тому іспанська королева поєднала вбрання з чорними босоніжками на шпильках та зібраним волоссям.

Схоже, що Летиції до душі синій колір. Кілька днів тому королева Летиція разом з чоловіком королем Філіпом VI були присутні на своїй першій аудієнції в цьому сезоні, яка пройшла в палаці Сарсуела. Тоді Її Величність одягла асиметричне синє плаття від бренду Maje, розшите дрібними каменями, в поєднанні з синіми туфлями-човниками на підборах, схоже, цими ж, які були на ній і сьогодні.

Нагадаємо, 75-річна шведська королева Сільвія вразила світ стрункою фігурою і стильним вбранням

Як повідомляв портал Знай.ua, Принц Гаррі і Меган Маркл образили британську королеву.

Також Знай.ua писав, Єлизавета II одягається з допомогою особливого ритуалу