75-річна шведська королева Сільвія відвідала церемонію відкриття Будинку дитинства в Гейдельберзькому університеті. Дім дитинства - це контактний пункт для дітей, які стали жертвами або свідками фізичного або сексуального насильства.

Так, Її Величність вибрала для виходу елегантний сірий костюм, що складається з сукні прямого силуету і короткого жакета. Образ доповнили світлі човники на невисокому каблуці і шкіряна сумка.

Королева Сільвія надягла велику кількість золотих прикрас: масивне кольє, кілька браслетів та сережки.

Нагадаємо, британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл знову потрапили у незручну ситуацію. Тепер британці обговорюють їх нешанобливе ставлення до королеви Єлизавети II. Принц Гаррі і Меган Маркл образили британську королеву.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Меган Маркл завдала нищівного удару по кожному, хто сидить на дієті.

Також "Знай.uа" писав, Єлизавета II, королева Великобританії, поскаржилася Скотту Моррісону, прем'єр-міністру Австралії, на Дональда Трампа, президента США.