Через 22 роки після смерті "королеви людських сердець" принцеси Діани розкрилися деякі факти про те, як поводила себе королівська сім'я після її загибелі. Так, за інформацією інсайдерів, між королевою Елизаветою і принцом Чарльзом стався гучний скандал.

Так, королівська сім'я перебувала у відпустці, коли вони дізналися, що машина принцеси Діани розбився у тунелі в Парижі. У наступні кілька годин принцу Чарльзу і королеві потрібно було прийняти багато важких рішень, і вони сперечалися про багато деталей. Один з найбільший розбіжностей стосувалося того, хто повинен піти і забирати тіло Діани з лікарні.

Чарльз стверджував, що повинен забрати її тіло і, хоча королева була проти, все ж таки зробив це. На наступний ранок після сварки Чарльз Вільям і Гаррі разом з рештою королівської родини відвідали церкву в Балморалі, перш ніж відправитися на королівський літак у Францію з сестрами Діани, Джейн і Сарою. Принцу Вільяму було всього 15 років, коли його мати була вбита, а його молодшому братові Гаррі було всього 12 років.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Гаррі хотів поїхати в Париж зі своїм батьком, щоб повернути тіло у Великобританію. Він вважав, що таким чином виконує останнє бажання матері, але Чарльз йому відмовив.

Нагадаємо, нещасна Меган Маркл захлинається у стражданнях, Міддлтон в екстазі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", принц Гаррі вшанував пам'ять принцеси Діани, у спальні тепер не тільки Маркл.

Також "Знай.uа" писав, принцеса Діана передбачила свою загибель, останній лист видав все.