Колишній король Малайзії, султан Келантану Мухаммад V зробив шокуючу заяву. Він розповів, що шкодує про те, що прийняв необачне рішення одружитися на російській моделі, "Міс Москва 2015" Оксані Воєводіної, яка після прийняття ісламу взяла собі ім’я Ріхана.

Чоловік звинуватив її у брехні та наклепі. Зазначимо, він розлучився з Оксаною, а вона після цього опублікувала в мережі серію компроментуючих постів.

Султан вкрай незадоволений тим, що колишня дружина поширює в інтернеті його особисті фотографії, а також відомості про його приватне життя, які до того ж, як стверджує колишній король, неправдиві. У короля також є сумніви в тому, що він є батьком сина, якого Воєводіна народила майже чотири місяці тому.

Стало також відомо, що рішення зректися престолу Мухаммад прийняв під тиском консервативного малайзійського товариства — після того, як з’явилися повідомлення про сумнівне минуле його дружини — в тому числі і про те, що вона знімалася в російському реаліті-шоу, де займалася сексом в басейні з одним з учасників. Зречення від престолу короля стало першим в історії країни.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Однак шлюб незабаром розпався, і Мухаммад оформив розлучення за законами шаріату. Після розлучення Воєводіна повернулася в Москву та адресувала екс-чоловікові завуальований докір, написавши в соцмережі, що батьки повинні якомога більше часу проводити зі своїми дітьми. Вона також пообіцяла розповісти "всю правду" про їх розлучення, хоча це "може заподіяти біль".

Нагадаємо, раніше британський прем'єр-міністр Джонсон зробив гучну заяву про Brexit: “Краще померти в канаві”.

Також Знай.uа писав, що помер перший президент: подробиці і останні фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Жан Беленюк з "Слуги народу" отримав особливу посаду в Раді: чим займеться легендарний спортсмен.