Відома телеведуча із США Еллен Дедженерес розкрила довгоочікувану таємницю чотиримісячного сина принца Гаррі і Меган Маркл.

Цю інформацію повідомляє видання LifeStyle 24.

Популярна ведуча під час свого шоу розповіла, що побувала в гостях у Лондоні у принца Гаррі і Меган Маркл та поділилася цікавими подробицями свого візиту до герцогів Сассекських.

Дедженерес присвятила поїздці до Великобританії окремий випуск свого шоу.

Елен Дедженерес

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Вона зізналася, що давно дружить з герцогами і не відмовилася, коли ті запросили її погостювати. В маєтку Еллен Дедженерес показали маленького сина принца Гаррі і Меган Маркл. Заради телеведучої герцогиня навіть порушила правила королівської сім'ї і дала потримати Арчі на ручках.

Меган Маркл і Арчі

Та ж, користуючись нагодою, добресенько розглянула королівського нащадка і вирішила розповісти, на кого схожий малюк.

"Він копія батька", – заявила журналістка, додавши, що Арчі важить приблизно сім кілограмів.

Нагадаємо, раніше британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл не прийняли запрошення королеви Єлизавети II.

Як повідомляв портал "Знай.uа", герцоги Сассекські потрапили в неприємну ситуацію, принца Гаррі знову підловили на брехні.

Також Знай.uа" писав, що Меган Маркл зізналася, чим здивує раціон британської монаршої сім'ї.