Раптово пішов з життя відомий музикант, творчістю якого свого часу захоплювався сам вокаліст Nirvana Курт Кобейн. Тіло всесвітньо відомого співака було знайдено вдома.

Про смерть співака Деніела Джонстона розповів екс-менеджер артиста Джефф Тартаків. Музикант пішов з життя у віці 58 років. Припускають, що помер він через давні проблеми із здоров’ям. Про це розповідає видання Politeka.

"Ймовірно, помер через серцевий напад, в останні роки здоров’я стало підводити Джонстона", - сказав Джефф Тартаків. Джефф Тартаків

Деніел Джонстон

Розповідають, що Джонстон мав і психологічні проблеми зі здоров’ям: протягом майже всього свого життя він страждав від маніакальної депресії і шизофренії.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співак Джонстон раптово став відомим після того, як нині покійний вокаліст Nirvana Курт Кобейн почав часто фотографуватися в футболці, на якій був зображений малюнок з обкладинки альбому Hi, How Are You. Тоді у нього появилося багато нових шанувальників.

Курт Кобейн, вокаліст Nirvana

У Деніела Джонстона була звичка дарувати мало не кожному зустрічному касети зі своїми записами в 80-х. У 1985 році телеканал MTV запросив його взяти участь у випуску програми The Cutting Edge, в якій з’являлися виконавці музичної сцени Остіна.

Деніел Джонстон

Всього за своє життя музикант випустив десять альбомів. У 1985 Джонстон виступав на музичному фестивалі Woodshock в Остіні. У 1988 - записав альбом “1990”, на студії Noise New York. Диск вийшов в 1990 році на його лейблі Shimmy-Disc.

Нагадаємо, раніше у родину Бреда Пітта прийшло лихо: під удар потрапила найближча людина актора

Як повідомляв портал "Знай.ua", гонщик Міхаель Шумахер вперше за 5 років вийшов із коми

Також "Знай.ua" писав, що опублікували останні слова жертв найбільшого теракту в світі