Не минуло й тижня, як дружина принца Гаррі Меган Маркл вийшла з декрету, але герцогиня Сасекська вирішила влаштувати собі вихідний день у колі найближчих – чоловіка і сина Арчі Харрісона. Місцем для відпочинку Меган, Гаррі і їх дитини став лондонський паб, передає "Сьогодні".

Меган Маркл і принц Гаррі

Мабуть, королівське подружжя втомилося від офіційних виходів у світ і званих вечерь. Тепер їм захотілося скуштувати простоти британського життя. Але дивним для шанувальників королівської пари виявилося те, що вони з собою взяли чотиримісячного сина Арчі. Супроводжували королівське сімейство охоронці і співробітники поліції, які чергували поруч з будівлею пабу. На сторінці видання TMZ в Twitter опубліковано фото, на якому принц Гаррі з дружиною Меган Маркл з автолюлькою в руці покидає заклад The Rose&Crown у Віндзорі.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, раніше принцеса Шарлотта проговорилася в школі, дочка Міддлтон і принца Вільяма розкрила сімейний секрет.

Як повідомляв портал "Знай.uа", син Кейт Міддлтон і Принца Вільяма запросив друзів школи в королівський палац.

Також "Знай.uа" писав, що в школі принца Джорджа і принцеси Шарлотти герцогиня просиділа три години поспіль.