Переїзд на постійне місце проживання в іншу країну має кілька періодів. Спочатку необхідно отримати ВНЖ, потім ПМП і вже через кілька років можна сподіватися на постійне громадянство і паспорт.

При цьому існують країни, які за деякі вкладення значно полегшують цей шлях.

Домінікана є острівною державою, де можна отримати громадянство приблизно за 400 тисяч гривень. кономика цієї держави тримається на туризмі та потребу в інвестиціях, тому громадянство тут одне з найдешевших у світі. Строки розгляду і схвалення приблизно півроку і не вимагає відвідування країни взагалі.

Сент - Кітс і Невіс є острівною державою на Карибах. Славиться ідеальним кліматом і неймовірними краєвидами. Громадянство тут обійдеться в 150 тисяч доларів, а розгляд займає 1 рік і його навіть можна прискорити до 2 місяців.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Вануату. Громадянство цієї країни можна отримати за 100 тисяч доларів. Примітно, що розплатитися за нього можна навіть биткоинами. А терміни неймовірно короткі – 2 місяці. Серед інших країн ця має найнижчий рівень злочинності.

Болгарія є найдорожчою серед описаних країн. Отримання громадянства обійдеться приблизно в 500 тисяч євро. Однак є один бонус – гроші повернуть через 5 років використання.

Серед інших країн Європи тут саме швидке отримання громадянства, яке займає близько 2 років.

Нагадаємо, сотні поліцейських допомогли Україні екстрадувати невловимого "наркобарона-вегана".

Як повідомляв Знай. ua, прем'єр Гончарук анонсував небувале подія для українців.

Також Знай. ua писав, що "переселенців" масово позбавляють громадянства.