Під час романтичної подорожі хлопець вразив свою половинку і зробив неймовірну пропозицію руки і серця. Обидва були по-справжньому щасливі, дівчина відповіла "так", але її коханий про це вже ніколи не дізнається. А відео останньої хвилини його життя точно нікого не залишить байдужим.

Стівен Вебер і Кенеша Антуан з Луїзіани, США, разом поїхали у подорож Танзанією. Хлопець завчасно спланував сюрприз для коханої, продумав слова, усе приготував і зважився зробити Кенеше незабутню пропозицію, повідомляє LAD Bible.

Yes! Yes! Yes!

Geplaatst door Kenesha Antoine op Vrijdag 20 september 2019

Стівен винайняв для них із Кенешу будиночок для відпочинку, за яким знаходилося море, і попросив почекати. Хлопець вийшов з кімнати, вдягнув маску для плавання, ласти, пірнув у воду і підплив до вікна, де стояла дівчина.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

There are no words adequate enough to honor the beautiful soul that is Steven Weber, Jr. You were a bright light to...

Geplaatst door Kenesha Antoine op Vrijdag 20 september 2019

Він розгорнув біля скла, поміщений в непромокальний файл, листок і притулив його. На листку було написано:

"Я не можу затримати дихання досить довго, щоб розповісти тобі про все, що в тобі люблю. Але… все, що я люблю тебе, я люблю більше з кожним днем!", - йшлося у надписі.

Потім стівен перевернув записку іншою стороною.

"Будь ласка, будь моєю ДРУЖИНОЮ!"

Він прибрав листок, дістав коробочку з кільцем і розкрив її перед щасливою Кенеші. Вона продовжувала сміятися і повторювала:

"Так! Так! Мільйон разів так! Я вийду за тебе заміж!", - казала дівчина.

Стівен посміхнувся, виплив з кадру, але до поверхні дістатися живим вже не зміг. Хлопець захлинувся. Відеозапис пропозиції Кенеша пізніше виклала на своїй сторінці в Facebook зі зворушливим визнанням у вічній любові Стівену.

Нагадаємо, коліна протерти можна: закоханий спорстмен освідчився 10 разів, до дівчини так і не дійшло.

Також Знай.uа писав, що улюблений курорт в Одесі атакували з моря, люди не витримують: моторошні кадри окупації.

Раніше портал Знай.uа повідомляв як фотографи ставали медіумами.