Вчені із Японії зробили сенсаційне відкриття. Вони виявили, що деякі особливості ходи можуть загрожувати чоловікам імпотенцією, пише видання The Journal of Sexual Medicine.

Як відзначається, для вивчення взаємозв'язку між ходою та функціями статевої системи було проведено дослідження на 324 чоловіках. У них вимірювали довжину кроку при ходьбі, співвіднесені до зростання, висоту підйому стопи, а також швидкість подолання десятиметрової дистанції звичайною ходою.

Результати вимірювань показали, що у чоловіків з коротким щодо зростання кроком на 40% вище ризик розвитку дисфункції статевої системи. При цьому кореляції швидкості ходьби з наявністю сексуальних проблем не спостерігалося.

"Хода може корелювати з силою лібідо, а отже, і з тестостероном, який керує статевими функціями. Можливо, більш довгий крок безпосередньо пов'язаний з поліпшеним функціонуванням кровоносних судин, або з упевненістю в своїх сексуальних здібностях", - прокоментував результати досліджень Радж Персад з Бристольской урологічної асоціації.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, імпотенція - це нездатність чоловіка здійснювати статевий акт через проблеми з об'ємом і твердістю статевого органу. Причинами дисфункції можуть бути як психологічні проблеми, так і ускладнення деяких інших захворювань (наприклад, цукрового діабету).

Нагадаємо, що автомобіль Bugatti побив світовий рекорд, і розігнався до рекордних 490 км/ч.

Як повідомляв Знай.uа компанія Honda розсекретила дизайн нового електрокара Honda e.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi вирішила зробити сюрприз своїм клієнтам.