Невтішний прогноз для російського президента озвучив глава Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров. Він вважає, що Володимир Путін піде з Кремля досить скоро, навіть якщо у нього самого є інші плани.

Рефат Чубаров вважає дане питання вже вирішеним і Путін не досидить у своєму кріслі всі терміни, які ним були заздалегідь сплановані. В той же час, глава Меджлісу застерігає, що поведінка тих, хто прийдуть після нинішнього російського президента, буде обумовлено безліччю факторів, - повідомляє Politeka.

Рефат Чубаров

Подальший напрямок розвитку Росії буде залежати від ситуації, що складеться після відходу Володимира Путіна. Глава Меджлісу надіється, що майбутнє російське керівництво буде усвідомлювати необхідність обновлення Росії задля зміцнення довіри її сусідів.

"А цього не можна буде досягти без повернення Україні Криму", – підкреслив Чубаров. Рефат Чубаров

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Володимир Путін відчуває, що його президентський термін останній

Подібні думки висловив і російський професор Валерій Соловей. Політолог вважає, що в РФ наближається серйозна революція вже в кінці 2019-го. В результаті революційних подій настане тривала політична криза, яка затягнеться на декілька років. Чинний режим буде відсторонений від влади.

Лілія Шевцова

Ще один російський політолог Лілія Шевцова теж прогнозує близьку відставку Путіна і вважає нинішній його термін президентства останнім. Вона впевнена, що негативні настрої у суспільстві відчуває і сам Володимир Путін.

Нагадаємо, раніше Меджліс звернувся до Верховної Ради із закликом змінити Конституцію України

Як повідомляв портал "Знай.ua", слідом за двома росгвардійцями наклав на себе руки підполковник МВС

Також "Знай.ua" писав, що путінська техніка знову дала збій: парашути не розкрилися