В неділю, 22 вересня відбулася акція в підтримку благодійного фонду з охорони психічного здоров'я Mind. Напередодні дня осіннього рівнодення сотні голих британців скупалися в Північному морі.

За попередніми даними, участь в запливі взяли понад 700 осіб, вони також внесли благодійні пожертвування. Всіх гостей пригостили шашликом.

Організатор заходу Джекс Хиггинсон задоволений тим, як пройшла акція. Він наголосив, що цього року в морі скупалися навіть люди в інвалідних кріслах. Хиггинсон розповідає, що навколо було дуже багато веселощів, посмішок та обіймів. Ідея такого заходу, за словами організатора, полягала в тому, що люди йшли на авантюру і ділилися один з одним емоціями, а не просто роздягалися.

Британці голяка скупалися в крижаному морі

"Ми ризикнули, злилися з природою, раділи життю і показували унікальність наших тіл", - каже учасниця запливу.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Подібна благодійна акція відбулася в червні в Ірландії, де близько 1,8 тисячі голих жінок взяли участь у благодійному запливі Strip and Dip заради боротьби з раком. Тоді вдалося зібрати 700 тисяч євро на лікування хворих на туберкульоз на рак дітей.

Нагадаємо, раніше українці відкрили портал в Чорнобиль на найвідомішій арт-подіі світу Burning Man

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Китаї запрацює найбільший аеропорт світу

Також "Знай.ua" писав, що Японія потрапила до пастки, авіарейси скасовано, світла немає