Солодощі для багатьох людей є такою великою спокусою, що вони не в змозі чинити йому спротив. І що в результаті? А в підсумку надмірна вага і ожиріння.

Прикладом може служити досвід 56-річної британки по імені Шеріл Андерсон завдяки відмові від шоколаду всього за 20 тижнів змогла без шкоди для здоров'я схуднути на 14 кілограмів. До цього жінка, яка займала керівну посаду в одному з лондонських інвестиційних банків, кожен день об'їдалася солодким.

"У мене був повний гардероб одягу, яку я насилу натягала на себе. В ній було страшенно незручно. Мені не подобалося це відчуття, але я не хотіла купувати нову", – розповідає Шеріл".

Британка додала, що вирішила взятися за себе, коли перестала поміщатися в старій одежі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Андерсон стверджує, що найняла персонального тренера і звернулася до експертів, які розробили для неї спеціальну дієту. Змінити харчування виявилося легко.

"Тепер люди роблять мені компліменти з приводу того, як добре я стала виглядати, – каже вона. – Всі просто вражені моїми перетворенням".

Нагадаємо, Комаровський розповів, коли можна давати дітям солодощі.

Раніше Знай.ua повідомляв, дієтологи назвали найкращі напої для ідеальної фігури.

Також Знай.ua писав, експерти розповіли, якої шкоди може завдати туш і як цього уникнути.